“Graag wil ik iedereen uitnodigen eens te komen kijken bij de Lijstenmakerij en Kunst op Zolder, de toegang is vrij en als je geluk hebt krijg je nog een kop koffie.           
Om iedereen alvast een beetje nieuwsgierig te maken, kijk even naar de film die gemaakt is voor het programma IN BEDRIJF van Omroep Meierij. Het is leuk als je na het zien van de film enthousiast bent en komt kijken wat er te zien is in de Lijstenmakerij en op Zolder.
Iedereen is van harte welkom!”


Frans van den Heuvel

Foutmelding

Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /usr/home/lsw_data_02_dro/fvdheuvel/www.kunstopzolder.com/www/includes/bootstrap.inc).

LIJSTENMAKERIJ FRANS VAN DEN  HEUVEL
KUNST OP ZOLDER

 

IN BEDRIJF

Al heel wat jaren zijn Frans van den Heuvel en zijn medewerkers bezig met het maken van mooie omlijstingen, die meerwaarde geven aan kunst- en kunstige werken.
Door het intensief bezig zijn met lijsten maken, ontwerpen van lijsten en het uiteindelijke inlijstwerk, is het niet verwonderlijk dat ook een passie voor kunst om de hoek komt kijken. Een passie die in de loop van de jaren is ontstaan, doordat vele kunstenaars de weg vonden naar de Lijstenmakerij aan de Ambachtsstraat 11 in Schijndel. Maar ook door de in de hobbysfeer gemaakte werken, die met een mooie lijst nog beter uitkomen en de moeite van het ophangen waard worden.
“Een goede lijst geeft een meerwaarde aan het kunstwerk”, zegt Frans.

EXPOSITIE  |  KUNST OP ZOLDER

De liefde voor kunst leidde er uiteindelijk toe dat de grote zolder boven de Lijstenmakerij werd verbouwd tot expositieruimte. De gehele ruimte is ongeveer 200 vierkante meter en laat ondertussen een grote variatie in vakkunst zien. Veel werken van de kunstenaars die hun werk laten inlijsten hangen daar ook op zolder. Van olieverf tot naaldkunst, van aquarel tot fotografie en van klassiek tot modern.

Het is zeker de moeite waard een bezoek te brengen aan de Lijstenmakerij en haar prachtige Zolder. Kom langs tijdens openingstijden of maak voor daarbuiten een afspraak. Voor contact gegevens kijk even op de contactpagina.

de cameraman

de interviewer

het uiteindelijke resultaat