Foutmelding

Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /usr/home/lsw_data_02_dro/fvdheuvel/www.kunstopzolder.com/www/includes/bootstrap.inc).

Brabantlijsten

Lijstenmakerij Frans van den Heuvel 

Brabantlijsten is te vinden aan de Ambachtstraat 11 in Schijndel. In het pand is meteen duidelijk te zien dat er op gebied van lijsten een enorme collectie aanwezig is. Iedereen zal iets van zijn of haar gading vinden, van hout tot aluminium, van klassiek tot modern. Samen met u zal gezocht worden naar de perfecte oplossing voor al uw inlijstwerk.

U kunt in de Lijstenmakerij ook terecht voor diverse ophangsystemen, schilderslinnen, spiegels, glas, spieramen, maar ook lamineren en passepartouts zijn eveneens zaken waarvoor u bij Brabantlijsten moet zijn. 

De Lijstenmakerij verzorgt al vele jaren inlijstwerk van particulieren, bedrijven en beeldend kunstenaars in de gehele regio. Het vakmanschap dat geboden wordt, zorgt ervoor dat uw schilderij, tekening, poster, borduurwerk of wat u maar wilt laten inlijsten, een fraaie meerwaarde geeft aan uw kunstwerk.

Wilt u graag meer informatie over Brabantlijsten en de inlijsterij, kijk dan even op de website www.brabantlijsten.nl