Foutmelding

Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /usr/home/lsw_data_02_dro/fvdheuvel/www.kunstopzolder.com/www/includes/bootstrap.inc).

KUNST OP ZOLDER

In de Brabantse plaats Schijndel, gelegen in de mooie gemeente Meierijstad, is KUNST OP ZOLDER te vinden. KUNST OP ZOLDER is een bijzondere collectie met werken van diverse Brabantse kunstschilders. De gehele collectie is te bewonderen aan de Ambachtstraat op nummer elf.

KUNST OP ZOLDER biedt u een zeer ruime collectie schilderijen en foto's van diverse kunstenaars. Een collectie die zeer zeker de moeite waard is om een keer te komen bewonderen.
Om de sfeer al enigszins te proeven, kijk even rustig rond op de site. Zowel op Zolder als op de site zal de collectie steeds veranderen. Dus kom gerust nog een keer langs. 
We hopen u ook snel een keer te mogen ontvangen in het Schijndelse, u bent van harte welkom!

 

LIJSTENMAKERIJ FRANS VAN DEN HEUVEL

Op dit zelfde adres vindt u ook de Inlijsterij van Frans van den Heuvel Brabantlijsten, al jaren een begrip in de gehele regio. Dus mocht u nu tegen een mooi kunstwerk aanlopen en u besluit tot de aankoop, dan kan daar meteen een prachtige lijst bij gezocht worden.

Tot gauw!